HAR DERE FORTSATT DATASILOER?

Lesetid: 4 minutter

De fleste kunder jeg har jobbet med gjennom en lang tid i databransjen har siloer av data. Det være seg i eget datasenter med en skog av forskjellige systemer og applikasjoner, eller ett ERP system hvor modulene ikke er integrert. Enkelte har flyttet "alt" til en eller flere skyleverandører for å få alt til å henge sammen. Men er dette en effektiv strategi ?

TIBCO Datavirtualisering (TDV) gjør komplekse data enkle. En bastant påstand, men det kan vi bevise ved mange referansekunder. Med et tynt logikklag kobler vi sammen dataene dine, gjør de enklere å finne, forstå og bruke. Data som en tjeneste eller datadelingsplattform, er det mange som kaller det.

TIBCO er fusjonert med Citrix og del av Cloud Software Group. Alle TIBCO produkter er klargjort for sky og implementeres lokalt i eget datasenter, eller hos preferert sky leverandør.

TDV forener interne (lokale og sky), og eksterne datakilder som medfører et helhetlig bilde av en etat eller bedrifts relevante data. Alt dette, uten å flytte data eller behov for å standardisere formater. Ved å fjerne datasiloer gis brukerne tilgang til «alt» av data samtidig som sikkerheten ivaretas. Inkludert i løsningen ligger funksjoner for autorisasjon slik at man bare får tilgang til data man har rettighet til.

Er du bruker av Power BI eller andre visualiserings verktøy vil du elske denne løsningen fordi du kan jobbe med alle relevante data. TDV støtter selvfølgelig også alle andre BI verktøy inkludert TIBCO Spotfire

TDV kan koble seg opp mot nær sagt alle applikasjoner og data og en liste over standard adaptere finner du her.  Hvis det ikke finnes ett standard adapter for ønsket format kan vi enkelt bygge dette.

Vi kan fjerne siloene i din bedrift, redusere kostnadene, og optimalisere miljøavtrykket ved å slutte å kopiere data. Vil du vite mere håper jeg du tar kontakt.

 

Ørjan Stenseng

Salgssjef Precise Prediction AS

Mobil: 90940194

Epost: orjan.stenseng@preciseprediction.com

0
Feed