SKALERBAR ANALYSE OG KUNSTIG INTELLIGENS

Lesetid: 3 minutter

I november kom Spotfire i versjon 14 og er mye mer enn ett analyseverktøy. Her får du en veileder gjennom alle dine data. Med selvbetjening kan brukere jobbe med utvalgte data og applisere prediktive analyser, geolokaliseringsanalyse og sanntidsanalyse. Du kan med andre ord grave i data og få raskere og mer effektive svar. Alt, på en og samme skalerbare plattform.

 

Opprett analyseapplikasjoner uten å kunne programmering

Mulighet for å lage tilpassede applikasjoner er ett annet viktig moment for Spotfire. Ved å bruke Spotfires rammeverk kan du bygge skalerbare analyseapplikasjoner skreddersydd for de forskjellige behov som finnes i din bedrift eller etat. Applikasjonene bygges enkelt uten behov for programmering. (no code/low code )

Interaktiv kunstig intelligens

I hjertet av Spotfire ligger kunstig intelligens. Spotfires anbefalingsmotor identifiserer automatisk de mest interessante mønstre i dine data, og gir deg anbefaling sånn at du kan bli mere effektiv. Innebygget i Spotfire ligger støtte for å skrive og administrere skript med native R- og Python. Du kan også få tilgang til forhåndstrente modeller med enkle klikk og bli en god på maskinlæring, uten å ha planlagt det.

Sanntidsanalyse og beslutninger

Spotfire gjør det enklere å ta beslutninger i sanntid ved å konsumere og analysere både historiske data og sanntidsdata i samme analyse. Ved å sette opp en flyt direkte fra visualiseringen, kan man ved et klikk ta beslutning eller sette i gang en beslutnings prosess.

Kraftig kartanalyse

Kart analyse har lenge vært en viktig del av Spotfire. Du kan utforske flerlagskart intuitivt og automatisk få kontekstuell informasjon for stedsbaserte data. I tillegg kan du beregne modeller på nytt i sanntid mellom visnings lag med automatisk oppdatering av skjema. Her skalerer Spotfire unikt og jobber enkelt med 500K geolokasjons punkter i flerlags kart.

Intelligent datatilretteledning

Tilrettelegging av data er ofte en kjedelig oppgave, men Spotfire forenkler prosessen. Du kan kombinere, rense, berike og transformere data fra ulike kilder direkte fra analysemiljøet. Rediger online med tidslinje som støtter behov for revisjon. Intelligent arbeidsflyt for maskinlæring forenkler datatilrettelegging og automatiserer oppgaver.

Koble til og vise flere data

Spotfire lar deg koble til og visualisere et bredt spekter av data. Plattformen har over 70 koblinger og mulighet for å lage koblinger gjennom API’er, kan du analysere alle data du trenger. Enten det er filer, databaser, data varehus, datastrømmer - Spotfire støtter alt for komplett analyse i sanntid. Og Spotfire skalerer!

Fra innsikt til aksjon ved enkle klikk

Spotfire leverer tilrettelegging av data, avanserte analyser,  og sanntidsanalyser fra ett og samme verktøy. Du velger hvordan du samhandler med dine data, enten gjennom NLQ – søk, AI-drevne anbefalinger eller ved direkte manipulasjon. Muligheten for å gå fra innsikt til aksjon ved ett enkelt klikk, er unikt for Spotfire.
Spotfire gjør at alle kan bli gode på analyse og legge til rette for kunstig intelligens og maskinlæring der det er fornuftig.

 

Mer om Spotfire ser du her
 

Ta kontakt dersom du ønsker å lære mer om 

0
Feed